Check out this featured article from Love4Weddings.
Thank you guys!

Κοραλλία και ο Χριστόφορος, μετά την πραγματοποίηση του γάμου τους, ολοκληρώνουν την ευτυχία τους με την next day φωτογράφιση του στις διάφορες φυσικές ομορφιές της Κύπρου. Με background τις ιδιαίτερες αμμόλοφους της περιοχής αλλά και την θάλασσα να ξεπροβάλλει, ο Cinesen φωτογραφίζει το ευτυχισμένο ζευγάρι που κι αυτό με την σειρά του χαρίζει στον φακό τα πιο ρομαντικά στιγμιότυπα. Το Complice Stalo Theodorou νυφικό φόρεματης νύφης με τις κρυστάλλινες πέτρες στο μπούστο του και το πλούσιο τούλι του ανεμίζει απαλά, προσδίδοντας στην ίδια μια λαμπερή και ταυτόχρονα αέρινη εμφάνιση. Μην χάσετε όλες τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

«Γνωριστήκαμε αρκετά χρόνια πριν από κοινή παρέα και αφού γίναμε φίλοι αρχικά, μετά δημιουργήσαμε σχέση και έκτοτε είμαστε μαζί. Η πρόταση έγινε το 2015 σε ένα ταξίδι που κάναμε οι δυο μας, με την Κοραλία να το καταλαβαίνει τελευταία στιγμή και “ας πούμε” ότι χάλασε την έκπληξη», μοιράστηκε μαζί μας η Κοραλία.

«Για το νυφικό μου εμπιστεύτηκα την Στάλω Θεοδώρου με κλειστά μάτια. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας στη δουλειά της. Μου έφτιαξε το νυφικό μου όπως ακριβώς το ονειρευόμουν, τόσο λαμπερό, τόσο κοντά σε μένα και τόσο ανάλαφρο».

«Η συμβουλή μου σε μια μέλλουσα νύφη είναι να μην αγχώνεται και να απολαύσει τον γάμο της στο έπακρο. Και το σημαντικότερο να κάνει την σωστή επιλογή στον Dj γιατί παίζει σημαντικό ρόλο στο γλέντι».


Comment